Over ons

Over vergadertelefoons.com

Vergadertelefoons.com is onderdeel van For Conference BV . Wij denken dat de markt van conferencing en telefonisch vergaderen (conference call)  in het bijzonder, beter en makkelijker ingepast kan worden in de werkwijze van elke organisatie.

Onze dienstbaarheid vindt u terug in onze mission statement:
Het optimaliseren van de factor tijd die bedrijven, onze klanten, verplicht zijn te besteden aan vergader- en overleg structuren, met als doel op een effectieve manier een bijdrage te leveren aan de winstgevendheid van onze klanten.

Dit komt onder meer tot uiting in de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van internationaal telefonisch vergaderen, zoals toll-free en het lokaal inbellen voor een aantal Europese landen zonder extra kosten!
Als leverancier van de conferencetelefoons en headsets hebben wij een gedegen selectie gemaakt van het aanbod in de wereld.

For Conference wil gedegen relaties aangaan met haar klanten. Dit betekent dat het proces van de conference call tot en met de maandelijkse facturering op maat geleverd kan worden. Voor de advocatuur bieden wij bijvoorbeeld oplossingen om iedere conference call aan dossiernummers of costcenters toe te wijzen. Vertel ons uw wensen en eisen en u hoort direct of wij hiervoor de mogelijkheden kunnen bieden.
Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons direct!

Ook met Vergadertelefoons.com, we connect your business!